Forelsket i norske postkort

 

Aust-Agder Fylke

ARENDAL
Ikke postsendt
10,5 * 15 cm. Riflet kant

Mittet. M-1934/57

Jeg har overgivet mig til de smukke norske naturpostkort. Her er bjerge og vandfald, smukke fjorde og indsejlinger i øvrigt.

For et stykke tid siden meldte jeg mig ind i en norsk postkortklub. Der er flere af dem i Norge, men efter en god kontakt med en postkortsamler i Bergen, meldte jeg mig ind i Postkortsamlere i Vest, der har omkring 400 medlemmer. Til sammenligning har den landsdækkende postkortklub i Danmark  – Danske Postkortsamler Klub –   kun ca. det halve.

Udover et meget flot medlemsblad holder klubben også 2 årlige net-auktioner over et væld af postkort.

Året efterårssuktion  finder sted i dag – den 10. oktober 2018. Men kun medlemmer kan byde på auktionen.

Klubben har en meget flot og omfangsrig hjemmeside, som enhver kan gå ind på:

http://www.postkort.club/

Et medlemsskab koster 200 norske kroner om året. Der er for tiden et introduktionstilbud, hvor man straks bliver medlem og har så betalt til og med året 2019. Herudover får man tilsendt 5 medlemsblade – og det er medlemsblade af meget høj kvalitet.

I forbindelse med denne blog, vil jeg vise 3 af mine norske perler

 


Møre og Romsdal Fylke

Geiranger. Flydalsjuvet
Ikke postsendt
10,5 * 15 cm.

Harstad, Oslo. 149-T 13

 


Oppland Fylke

LILLEHAMMER – mod Gausdal
Ikke postsendt
Mål: 10,5 * 15  cm.

Carl Normanns Kunstforlag. 14/539